Wandel mee

Er zijn vijf mogelijkheden om mee te wandelen met Walk for Homs en het is mogelijk om de speciale dienst op dinsdag 5 april 2022 en zondag 10 april 2022 ter nagedachtenis van Frans van der Lugt bij te wonen om stil te staan bij alle mensen in Syrië die onze hulp hard nodig hebben.

1. De pelgrimstocht (2022)

In zes dagen tijd van 5 tot en met 10 april 2022 wandel ik samen met 84 andere wandelaars van Amsterdam naar ‘s-Hertogenbosch, een pelgrimstocht van 155,5 kilometer. Om stil te staan zowel bij het overlijden en de 84ste verjaardag van Frans als ook bij alle mensen in Syrië die onze hulp hard nodig hebben. 

Meer informatie over de pelgrimstocht 

2. Wandel de eerste etappe mee (2022)

Op dinsdag 5 april 2022 is het mogelijk om de eerste etappe van de pelgrimstocht met ons mee te lopen. Na de speciale dienst in de Obrechtkerk in Amsterdam, ter nagedachtenis van Frans en om stil te staan bij de mensen in Syrië, zullen we beginnen aan de eerste etappe richting De Hoef. 

Meer informatie over het meelopen met de eerste etappe  

3. Wandel de laatste etappe mee (2022)

Op zondag 10 april 2022 is het mogelijk om de laatste etappe van de pelgrimstocht mee te lopen richting 's-Hertogenbosch. Bij aankomst in 's-Hertogenbosch zullen we worden verwelkomd door de bisschop De korte. Hij zal de speciale dienst ter nagedachtenis van Frans opdragen en stil staan bij de mensen in Syrië. 

Meer informatie het meelopen met de laatste etappe

4. Wandel de eerste en laatste etappe mee (2022)

Op dinsdag 5 april 2022 is het mogelijk om de eerste etappe en de laatste etappe op zondag 10 april van de pelgrimstocht mee te lopen. Na de speciale dienst in de Obrechtkerk in Amsterdam, ter nagedachtenis van Frans en om stil te staan bij de mensen in Syrië, zullen we rond 10.00 uur beginnen aan de eerste etappe richting De Hoef. Eenmaal aangekomen in De Hoef is het voorlopig tijd afscheid te nemen van de pelgrims. Op zondag 10 april om 09.00 uur sluit jij je weer aan in Heusden om samen met ons de laatste etappe mee te lopen richting 's-Hertogenbosch waar we worden verwelkomd door de bisschop De korte. 

Meer informatie het meelopen met de laatste etappe

5. Eigen pelgrimstocht naar 's-Hertogenbosch (2022)

Wandel vanuit je eigen woonplaats je eigen pelgrimstocht richting ‘s-Hertogenbosch op zondag 10 april 2022. Om daar samen met ons de speciale dienst bij te wonen ter nagedachtenis van Frans en om stil te staan bij de mensen in Syrië. 

Meer informatie over het lopen van je eigen pelgrimstocht