Deelnemers Geert en Lia staan in de krant

03 november 2021 22:00

Dagelijks ben ik bezig om publiciteit te krijgen voor de pelgrimstocht 'Walk for Homs'. Het eerste persbericht verstuurde ik op 5 april 2021 voor de lancering van mijn initiatief. Ik kreeg er overweldigende reacties op. Nog kan ik hier van genieten en het blijft maar doorgaan. Iedere week probeer ik een aantal deelnemers te 'pluggen' bij de lokale pers in hun omgeving. Het is geweldig om te zien hoe de pers het allemaal oppakt en 'Walk for Homs' en haar deelnemers omarmt.

Op 26 oktober mocht deelnemer Geert van Dartel uit Oss de spits afbijten, maar werd vier dagen later op de voet gevolgd door deelneemster Lia Eskamp uit Tetteringen. Allebei uit de provincie Noord-Brabant, dus ik zie het als en soort polonaise. Wie sluit er volgende keer aan? Ik weet in ieder geval zeker dat onze training op 27 november een groot feest wordt op het Kloosterpad, want we lopen samen met een groot aantal deelnemers, vrienden en een hele bijzondere gast. Als een soort polonaise dus, want iedereen loopt zijn eigen tempo. Maar daar later over meer. 

Wil je de krantenartikelen van Geert en Lia online lezen? Dat kan via de onderstaande links: 

  • Breda Vandaag: "Teteringse Lia gaat 156 kilometer lopen voor een goed doel in Syrië."
  • Brabants Dagblad: "Geert van Dartel gaat aan de wandel om het werk van de vermoorde Syrische pater Frans voort te zetten."