Streefbedrag behaald

De eerste etappe (2022)

Opgehaald

3.126
141% bereikt van het totaalbedrag € 2.208
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wandel de eerste etappe mee 

Op dinsdag 5 april 2022 is het mogelijk om de eerste etappe van de pelgrimstocht mee te lopen. Na de speciale dienst in de Obrechtkerk in Amsterdam, ter nagedachtenis van Frans en om stil te staan bij de mensen in Syrië, zullen we rond 10.00 uur beginnen aan de eerste etappe richting ‘s-Hertogenbosch.

Datum
Dinsdag 5 april 2022

Aantal deelnemers
In totaal kunnen er 65 personen tijdens de eerste etappe met ons meelopen. Aanmelden kan tot en met 20 maart 2022.

Aantal kilometers
26 kilometer

Locatie(s)
Van Amsterdam naar De Hoef. De exacte locatie waar we zullen finishen en het .gpx bestand van de route ontvang je uiterlijk een week voor vertrek per e-mail. 

Sponsorgeld ophalen
Voor de wederopbouw in Syrië is onze steun hard nodig. We willen je daarom vragen om minimaal 184 euro op te halen voor de projecten die wij met Walk for Homs ondersteunen. Het sponsorbedrag is gebaseerd op het feit dat er slechts één Frans van der Lugt was, die 84 jaar zou worden in 2022. We begrijpen dat het lastig kan zijn om geld in te zamelen, maar we helpen je graag met wat extra inspiratie. Bekijk hier onze sponsortips (link naar pagina)

Prestaties bijhouden
Het is mogelijk om op je actiepagina je gewandelde kilometers bij te houden. Dit kun je doen door na iedere wandeling handmatig de gelopen kilometers toe te voegen aan jouw actiepagina. Of door je Strava account te koppelen als je bent ingelogd. Dan worden je kilometers na iedere wandeling automatisch toegevoegd aan jouw actiepagina. 

Kosten
De inschrijfkosten zijn 30 euro. Dit bedrag is inclusief lunch, snacks en gebruik van het toilet bij de rustplaatsen. Wanneer je je voor 1 maart aanmeld ontvang je bij de start op dinsdag 5 april 2022 het aandenken aan deze wandeltocht en jouw inzet.


Supporters Obrechtkerk, Amsterdam
In de Obrechtkerk in Amsterdam is ruimte voor extra bezoekers, dus vraag je familie, vrienden en supporters om aanwezig te zijn bij de gebedsviering om 09.00 uur op dinsdag 5 april 2022. Daarna kunnen ze je uit te zwaaien bij jouw vertrek. Jouw supporters moeten hiervoor een plaats reserveren in de kerk. Dit kunnen ze doen op de pagina ‘Samen herdenken en stil staan bij’.

Vervoer
We verzorgen geen vervoer naar de Obrechtkerk in Amsterdam. De Obrechtkerk in Amsterdam is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. 

Raadpleeg 9292 of Google Maps om je route te plannen.

We verzorgen vervoer vanaf het eindpunt in De Hoef, omdat daar alleen een buurtbus voor 7 personen terug naar het busstation van Uithoorn of het station in Breukelen rijdt. Het is afhankelijk van het aantal deelnemers dat met de eerste etappe meeloopt hoe we dit zullen organiseren. Houd er in ieder geval rekening mee dat je op een centrale locatie, zoals Schiphol of Amsterdam Zuid wordt afgezet, zodat je vanuit daar op eigen gelegenheid verder kunt naar huis.