Samen herdenken en stil staan bij (2022)

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Samen herdenken en stil staan bij 

Ter nagedachtenis van Frans van der Lugt en om stil te staan bij de mensen in Syrië wordt er zowel in Amsterdam als in 's-Hertogenbosch een gebedsviering georganiseerd. Met Walk for Homs dragen we bij aan de wederopbouw van Syrië en daarom vragen we iedereen die de gebedsviering in Amsterdam en/of 's-Hertogenbosch wil bijwonen om vooraf een donatie te doen. Deze donatie geldt dan direct als reservering van je zitplaats in de kerk.

Datum, locatie & tijd
Dinsdag 5 april 2022, Obrechtkerk Amsterdam, 09.00 - 10.00 uur
Zondag 10 april 2022, Sint Janskathedraal, 16.30 - 17.30 uur

Zorg dat je een half uur van te voren aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen. 

Aantal plaatsen
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen in de Oberechtkerk en Sint Janskathedraal beschikbaar. Wanneer er geen zitplaatsen meer beschikbaar zijn zullen we de mogelijkheid om te doneren en daarmee de mogelijkheid om een plaats te resereveren voor ‘Samen herdenken en stil staan bij (2022)’ sluiten.

Donatie
Voor iedere gebedsdienst vragen wij 15 euro als donatie. Met dit bedrag draag je bij aan de projecten die wij met Walk for Homs ondersteunen. Wanneer je je voor 1 maart aanmeld ontvang je bij binnenkomst een mooi aandenken op vertoon van de reservering, die je van ons per e-mail ontvangt. Woon je op beide locaties de gebedsdienst bij? Dan ontvang je bij binnenkomst in 's-Hertogenbosch het aandenken.

Sponsorgeld ophalen
Bij het doen van een donatie is het mogelijk om een actiepagina aan te maken. Op deze manier kun je extra donaties ophalen voor de projecten die wij met Walk for Homs ondersteunen. Dit is niet verplicht, maar wordt zeer gewaardeerd. Onze hulp is namelijk hard nodig in Syrië. 

Aanmelden kan tot en met 1 april 2022.