Download de wandelroutes van de pelgrimstocht Walk for Homs

05 april 2023 09:00

Het is alweer een jaar geleden dat ik samen met alle deelnemers vanuit de Jacob Obrechtkerk vertrok in de regen om te beginnen aan een toen nog onbekend avontuur. Met veel liefde kijk ik terug op deze dagen. Dagen om stil te staan bij mijn oom, te wandelen in stilte en met elkaar te verbinden. Wat is er een hoop afgelopen jaar gebeurd. Syrië hebben we bezocht en werd niet veel later getroffen door aardbevingen en een raket. Door de huidige situatie is ons plan om zes weken op Al Ard te gaan helpen niet door kunnen gaan, maar daar hebben we ook weer andere dingen voor terug gekregen, waarover later meer. 

Om iedereen van de pelgrimstocht te kunnen laten genieten, zet ik vandaag alle gpx. bestanden van de etappes die we vorig jaar hebben gelopen online. Als cadeau voor iedereen die van wandelen houdt, maar nog meer om iedereen te bedanken voor de liefde en steun die wij hebben mogen ontvangen. 

Il Al-Amam, vooruit blijven we gaan voor Al Ard. Hopelijk zie ik je op zaterdag 10 juni in Nijmegen voor een nieuwe wandeling. 

 

Download alle routes hier