Stem jij ook op Walk for Homs?

16 February 2023 08:00

Na het verschrikkelijke nieuws van de aardbeving van afgelopen week, kunnen we helaas nog niet vertellen wat de situatie is bij de projecten die we dankzij jouw hulp steunen. De focus in het land is nu gericht op de mensen die getroffen zijn, waardoor nieuws heel begrijpelijk nog even op zich laat wachten. Zodra wij meer informatie hebben, zullen wij dit uiteraard met je delen. Wel hebben we iets positiefs te melden.

Stem op Walk for Homs

We zijn genomineerd voor de "Actie warm hart" van KRO-NCRV. Daarmee maken we kans op een donatie van € 10.000, € 5.000 of € 2.500 voor de wederopbouw van het centrum Al Ard. Om hier kans op te maken moeten we zoveel mogelijk stemmen krijgen. Daarom wil ik je vragen om via de onderstaande button te stemmen en daarna de link om te stemmen door te sturen via Whatsapp of e-mail naar al jouw familie, vrienden en collega, zodat ze jouw goede voorbeeld kunnen volgen.

De link om door te sturen is https://kro-ncrv.nl/acties/actie-warm-hart/inzendingen/walk-for-homs-stichting-elefunds-39558

Stem hier op Walk for Homs


Stemmen kan tot en met 5 april 2023. Je stem is geldig als je die door middel van een klik in de opvolgmail van KRO-NCRV bevestigt. Vergeet dus niet op deze link te klikken. Binnen 24 uur wordt je stem geregistreerd. Ben je vriend van KRO-NCRV? Dan telt je stem dubbel. 

Alvast ontzettend bedankt voor je stem en het doorsturen van de link naar iedereen die je kent.