De eerste & laatste etappe (2022)

Opgehaald

750
48% bereikt van het totaalbedrag € 1.540
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Op dinsdag 5 april 2022 is het mogelijk om de eerste etappe en laatste etappe op zondag 10 april van de pelgrimstocht mee te lopen. Na de speciale dienst in de Obrechtkerk in Amsterdam, ter nagedachtenis van Frans en om stil te staan bij de mensen in Syrië, zullen we rond 10.00 uur beginnen aan de eerste etappe richting De Hoef. Eenmaal aangekomen in De Hoef is het voorlopig tijd afscheid te nemen van de pelgrims. Op zondag 10 april om 09.00 uur sluit jij je weer aan in Heusden om samen met ons de laatste etappe mee te lopen. Op zondag 10 april 2022 zullen wij om 09.00 uur vertrekken vanuit Heusden richting ‘s-Hertogenbosch. In ‘s-Hertogenbosch zullen we door monseigneur De Korte worden verwelkomd in de Sint Janskathedraal. Om 16.30 uur zal hij een speciale dienst ter nagedachtenis aan Frans en om stil te staan bij de mensen in Syrië begeleiden. 

Datum
Dinsdag 5 april & zondag 10 april 2022

Aantal deelnemers
In totaal kunnen er 50 personen die zowel de eerste etappe als de laatste etappe met ons meelopen. Je kunt je aanmelden tot en met 20 maart 2022. 

Aantal kilometers
Eerste etappe: 26 kilometer
Laatste etappe: 28 kilometer

Locatie(s)
Je loopt mee van Amsterdam naar De Hoef en van Heusden naar ‘s-Hertogenbosch. De exacte locatie waar we zullen finishen en het .gpx bestand van de route ontvang je uiterlijk een week voor vertrek per e-mail. 

Thema 'Wie ben jij, o liefde'
Onderweg zullen wij met elkaar spreken over de liefde, de liefde voor jezelf en anderen.

‘Liefde is er voor de goeden en de kwaden. God houdt van alle mensen. We zijn verlost door Christus. Niet door zijn lijden maar door zijn liefde.’ Frans van der Lugt

Sponsorgeld ophalen
Voor de wederopbouw in Syrië is onze steun hard nodig. We willen je daarom vragen om minimaal 368 euro op te halen voor de projecten die wij met Walk for Homs.

Prestaties bijhouden
Het is mogelijk om op je actiepagina je gewandelde kilometers bij te houden. Dit kun je doen door na iedere wandeling handmatig de gelopen kilometers toe te voegen aan jouw actiepagina. Of door je Strava account te koppelen als je bent ingelogd. Dan worden je kilometers na iedere wandeling automatisch toegevoegd aan jouw actiepagina.

Kosten
De inschrijfkosten zijn 55 euro Dit bedrag is inclusief lunch, snacks, gebruik van het toilet bij de rustplaatsen en het vervoer vanuit De Hoef terug naar een centrale locatie. Wanneer je je voor 1 maart aanmeld ontvang je op zondag 10 april 2022 het aandenken aan deze wandeltocht en jouw inzet.

Supporters Obrechtkerk, Amsterdam
In de Obrechtkerk in Amsterdam is ruimte voor extra bezoekers, dus vraag je familie, vrienden en supporters om aanwezig te zijn bij de gebedsviering om 09.00 uur op dinsdag 5 april 2022. Daarna kunnen ze je uit te zwaaien bij jouw vertrek aan jouw pelgrimstocht. Jouw supporters moeten hiervoor een plaats reserveren in de kerk. Dit kunnen ze doen op de pagina ‘Samen herdenken en stil staan bij’.

Supporters Sint Janskathedraal, ‘s-Hertogenbosch
In de Sint Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch is ruimte voor extra bezoekers, dus vraag je familie, vrienden en supporters om je te komen verwelkomen als jij rond 16.00 uur aankomt. Uiteraard is het dan voor hen mogelijk om de gebedsviering om 16.30 uur op zondag 10 april 2022 bij te wonen. Jouw supporters moeten hiervoor een plaats reserveren in de kerk. Dit kunnen ze doen op de pagina ‘Samen herdenken en stil staan bij’.

Vervoer eerste etappe 
We verzorgen geen vervoer naar de Obrechtkerk in Amsterdam. Wel vanaf het eindpunt De Hoef, omdat daar alleen een buurtbus voor 7 personen terug naar het busstation van Uithoorn of het station in Breukelen rijdt. Het is afhankelijk van het aantal deelnemers dat meeloopt wat we zullen organiseren om je op een centrale locatie, zoals Schiphol of Amsterdam Zuid weer af te zetten. Vanuit daar kun je op eigen gelegenheid verder kunt naar huis. Uiteraard is het ook mogelijk om iemand vanuit je eigen omgeving te vragen om je te brengen en/of te komen halen. 

De Obrechtkerk in Amsterdam is eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken. Raadpleeg 9292 of Google Maps om je route te plannen.

Vervoer tweede etappe
We verzorgen geen vervoer naar het startpunt in Heusden of vanaf het eindpunt in ‘s-Hertogenbosch. Er zijn verschillende mogelijkheden om terug naar huis te komen.

  1. Vraag iemand of hij/zij je kan brengen en/of komen ophalen.
  2. Neem het openbaar vervoer

De speciale dienst zal om 17.30 uur afgelopen zijn. Heusden is met het openbaar vervoer te bereiken met de bus 135 vanuit Wijk en Aalburg en ‘s-Hertogenbosch Centraal Station. Het centraal station van ‘s-Hertogenbosch is eenvoudig te voet en met het openbaar vervoer (bus 11, 156, 300, 301 & 306) te bereiken vanaf de Sint Janskathedraal.

Raadpleeg 9292 of Google Maps om je route te plannen.