Normal d1e45353836b3a1cf94080deca6f44f2f96309cd

Vastenactie steunt het Al Ard centrum!

15 June 2021 18:00

Gefeliciteerd! In de Projecten beoordeling is vorige week jouw/jullie aanvraag voor een EigenDoel bij Vastenactie goedgekeurd. Dat was het bericht dat ik op 31 mei jl. heb mogen ontvangen van Vastenactie

Wat een geweldig nieuws! Want dit betekend dat wanneer wij €20.225,- ophalen voor  het Al Ard centrum, het project dat opgericht is door Frans van der Lugt sj., dit bedrag met €10.125,- wordt verhoogt vanuit Vastenactie. 

Wat doet Vastenactie?

Vastenactie wil meewerken aan een wereld waarin iedereen, waar dan ook, een goed leven kan leiden. Een wereld waar mensen zelf werken aan hun waardigheid én beschikken over de mogelijkheden en voorwaarden daarvoor. Het resultaat? Dat mensen goed voor zichzelf en hun gezin kunnen zorgen en dat de welvaart rechtvaardig wordt verdeeld binnen gemeenschappen. 

Wat is het doel van Vastenactie?

Om het doel van Vastenactie te bereiken, werven zij fondsen in Nederland waarmee ze wereldwijd jaarlijks vele kleinschalige ontwikkelingsprojecten steunen. Deze projecten zijn voor iedereen, ongeacht religie, sekse of afkomst.

Vastenactie vraagt in Nederland ook aandacht voor de omstandigheden waarin mensen ver weg leven. Door iets van onze overvloed te delen, kunnen we het leven van andere mensen verbeteren: even minderen voor een ander.

Meer weten over Vastenactie?

Bekijk dan hier de website van Vastenactie.