Normal c63babfc402a99663e589b2b636503fed421dde7

Wandel zelf mee (2021-2022)

Opgehaald

0
0% bereikt van het totaalbedrag € 46.000

Nog te gaan:

Wandel mee waar, wanneer en hoe vaak je zelf wil

Het is nu nog niet mogelijk om een pelgrimstocht te organiseren, maar zelf en/of met een vriend(in) wandelen mag natuurlijk wel. Loop daarom tot en met zondag 10 april 2022 wanneer het jou uitkomt mee. Je mag zo vaak wandelen als je zelf wilt en je bepaalt iedere keer dat je op pad gaat zelf de locatie en afstand. Iedereen mag meedoen. 

Datum
Tot en met zondag 10 april 2022

Aantal deelnemers
Iedereen mag meedoen.

Aantal kilometers
Het aantal kilometers dat je loopt bepaal je zelf.

Locatie(s)
De locatie(s) waar je loopt bepaal je zelf. 

Sponsorgeld ophalen
Voor de wederopbouw in Syrië is onze steun hard nodig. We willen je daarom vragen om minimaal 184 euro op te halen voor de projecten die wij met Walk for Homs ondersteunen. Het sponsorbedrag is gebaseerd op het feit dat er slechts één Frans van der Lugt was, die 84 jaar zou worden in 2022. We begrijpen dat het lastig kan zijn om geld in te zamelen, maar we helpen je graag met wat extra inspiratie. Bekijk hier onze sponsortips. 

Prestaties bijhouden
Het is mogelijk om op je actiepagina je gewandelde kilometers bij te houden. Dit kun je doen door na iedere wandeling handmatig de gelopen kilometers toe te voegen aan jouw actiepagina. Of door je Strava account te koppelen als je bent ingelogd. Dan worden je kilometers na iedere wandeling automatisch toegevoegd aan jouw actiepagina. 

Kosten
De inschrijfkosten zijn 15 euro inclusief een mooi aandenken. 

Op uiterlijk dinsdag 12 april 2022 ontvang je het aandenken aan jouw wandeltocht(en) en voor jouw inzet thuisgestuurd. 

Speciale mis(sen) bijwonen
Wil je bij één van de of allebei de speciale missen bijwonen in de Obrechtkerk in Amsterdam op dinsdag 5 april 2022 om 09.00 uur of de Sint Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch op 10 april 2022 om 16.30 uur? Reserveer dan je plaats(en) hiervoor tijdens het aanmeldproces. De kosten hiervoor zijn 15 euro per dienst. 

Uiteraard is het ook mogelijk voor jouw familie en vrienden om aanwezig te zijn bij één van de of allebei de speciale missen. Ook zij zullen een plaats hiervoor moeten reserveren voor 15 euro per dienst. Het reserveren van een plaats kunnen ze doen op de pagina ‘Samen herdenken en stil staan bij’.

Let op! Deelname aan de Walk for Homs is op eigen risico. De organisatie van Walk for Homs aanvaardt voor jouw deelname geen enkele aansprakelijkheid.