Streefbedrag behaald

De laatste etappe (2022)

Opgehaald

4.383
148% bereikt van het totaalbedrag € 2.944
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Wandel de laatste etappe mee

Op zondag 10 april 2022 is het mogelijk om de laatste etappe van de pelgrimstocht mee te lopen. We zullen om 09.00 uur vertrekken vanuit Heusden richting ‘s-Hertogenbosch. In ‘s-Hertogenbosch zullen we door monseigneur De Korte worden verwelkomd in de Sint Janskathedraal. Om 16.30 uur zal hij een speciale dienst ter nagedachtenis aan Frans en om stil te staan bij de mensen in Syrië begeleiden. 

Datum
Zondag 10 april 2022

Aantal deelnemers
In totaal kunnen er 65 personen tijdens de eerste etappe met ons meelopen. Aanmelden kan tot en met 20 maart 2022.

Aantal kilometers
28 kilometer

Locatie(s)
Van Heusden naar ‘s-Hertogenbosch. Het .gpx bestand van de route ontvang je uiterlijk een week voor vertrek per e-mail.

Kosten
De inschrijfkosten zijn 25 euro. Dit bedrag is inclusief lunch, snacks en gebruik van het toilet bij de rustplaatsen. Op zondag 10 april 2022 ontvang je een mooi aandenken aan deze wandeltocht en jouw inzet.  

Sponsorgeld ophalen
Voor de wederopbouw in Syrië is onze steun hard nodig. We willen je daarom vragen om minimaal 184 euro op te halen voor de projecten die wij met Walk for Homs ondersteunen. Het sponsorbedrag is gebaseerd op het feit dat er slechts één Frans van der Lugt was, die 84 jaar zou worden in 2022. We begrijpen dat het lastig kan zijn om geld in te zamelen, maar we helpen je graag met wat extra inspiratie. Bekijk hier onze sponsortips

Prestaties bijhouden
Het is mogelijk om op je actiepagina je gewandelde kilometers bij te houden. Dit kun je doen door na iedere wandeling handmatig de gelopen kilometers toe te voegen aan jouw actiepagina. Of door je Strava account te koppelen als je bent ingelogd. Dan worden je kilometers na iedere wandeling automatisch toegevoegd aan jouw actiepagina. 

Kosten
De inschrijfkosten zijn 25 euro. Dit bedrag is inclusief snacks, lunch, gebruik toilet en aandenken. Wanneer je je voor 1 maart aanmeld ontvang je bij de start op zondag 10 april 2022 het aandenken aan deze wandeltocht en jouw inzet.

Supporters Sint Janskathedraal, ‘s-Hertogenbosch
In de Sint Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch is ruimte voor extra bezoekers, dus vraag je familie, vrienden en supporters om je te komen verwelkomen als jij rond 16.00 uur aankomt. Uiteraard is het dan voor hen mogelijk om de gebedsviering om 16.30 uur op zondag 10 april 2022 bij te wonen. Jouw supporters moeten hiervoor een plaats reserveren in de kerk. Dit kunnen ze doen op de pagina ‘Samen herdenken en stil staan bij’

Vervoer
We verzorgen geen vervoer naar het startpunt in Heusden of vanaf het eindpunt in ‘s-Hertogenbosch. Er zijn verschillende mogelijkheden om terug naar huis te komen. 

  1. Vraag iemand of hij/zij je kan brengen en/of komen ophalen.
  2. Neem het openbaar vervoer. De speciale dienst zal om 17.30 uur afgelopen zijn.

Heusden is met het openbaar vervoer te bereiken met de bus 135 vanuit Wijk en Aalburg en ‘s-Hertogenbosch Centraal Station. 

Het centraal station van ‘s-Hertogenbosch is eenvoudig te voet en met het openbaar vervoer (bus 11, 156, 300, 301 & 306) te bereiken vanaf de Sint Janskathedraal.

Raadpleeg 9292 of Google Maps om je route te plannen.